Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los manuvis (775552) - IRT.CLUB (994960) » 320832191: T33/J6/VII

Liga 320832191 Información oficial sobre el partido 320832191 en Hattrick

30.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / VII.459 (38495)

los manuvis Alineación oficial del equipo 'los manuvis' en el partido 1 - 1 CORNELLA ATHLETIC Alineación oficial del equipo 'CORNELLA ATHLETIC' en el partido
0 - 1 Natale Però (18')
Jarno Vanhee (63') 1 - 1
los manuvis Alineación oficial del equipo 'los manuvis' en el partido 1 - 1 CORNELLA ATHLETIC Alineación oficial del equipo 'CORNELLA ATHLETIC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los manuvis Alineación oficial del equipo 'los manuvis' en el partido 2 - 1 CORNELLA ATHLETIC Alineación oficial del equipo 'CORNELLA ATHLETIC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,7 % 13,0 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los manuvis

Goles Goles

  • 114 Minuto 63 (Gol de penalti): Després de 63 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al manuvis, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Jarno Vanhee de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): manuvis enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 el manuvis va posar setge sobre la defensa central visitant però en Marian Chiriac no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Jarno Vanhee arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Şenol Yergin de manuvis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CORNELLA ATHLETIC

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, CORNELLA es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Natale Però es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del manuvis. La jugada d'estratègia del CORNELLA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Timothy Copejans va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Jere Raudus de CORNELLA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Paulo Borges va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Andrei Predoi.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Gianantonio Tinuper se sentia fresc com una rosa.