Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barrasbravas (1458548) - picazo joven (779833) » 320831682: T33/J5/VII

Liga 320831682 Información oficial sobre el partido 320831682 en Hattrick

23.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VII.450 (38486)

lesclafit1 Alineación oficial del equipo 'lesclafit1' en el partido 1 - 3 picazo joven Alineación oficial del equipo 'picazo joven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
lesclafit1 Alineación oficial del equipo 'lesclafit1' en el partido 1 - 1 picazo joven Alineación oficial del equipo 'picazo joven' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,4 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lesclafit1

Goles Goles

  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Yarden Duek va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 68 de joc. Chen Bass es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): lesclafit1 va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 44 que Paco Viso no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sebastián Abellá va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 63 de joc.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Leonard Bauder va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Iztok Bajec va disposar d'una bona oportunitat al minut 78, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Yarden Duek no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Yousef Damghani de lesclafit1 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesc Mas de lesclafit1 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

picazo joven

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Manel Negro va acabar en una passada genial cap al jugador de picazo Luis Javier Taboada Soto, que va marcar el 0 - 1.
  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de picazo va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Luis Javier Taboada Soto.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): picazo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Manel Negro va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergi Tomàs. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Apoloniusz Rus va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Manel Negro, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Luis Javier Taboada Soto va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): picazo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rubén Oriol va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergi Tomàs de picazo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Joseba Sánchez ocupà el lloc d'en Paco Viso al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de picazo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Manel Negro va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.