Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

liders again! (118972) - Josemiteam C.F. (1339774) » 320830541: T33/J13/VII

Liga 320830541 Información oficial sobre el partido 320830541 en Hattrick

18.06.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / VII.429 (38465)

Pvo. Camas Alineación oficial del equipo 'Pvo. Camas' en el partido 1 - 2 Josemiteam C.F. Alineación oficial del equipo 'Josemiteam C.F.' en el partido
Jorge de Borja (62') 1 - 0
1 - 1 Pocho Aguilar (77')
1 - 2 Bill Larsson (78')
Pvo. Camas Alineación oficial del equipo 'Pvo. Camas' en el partido 1 - 2 Josemiteam C.F. Alineación oficial del equipo 'Josemiteam C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pvo. Camas Alineación oficial del equipo 'Pvo. Camas' en el partido 0 - 2 Josemiteam C.F. Alineación oficial del equipo 'Josemiteam C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pvo. Camas

Goles Goles

  • 120 Minuto 62 (Gol de falta): Poli va agafar avantatge al minut 62 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Jorge de Borja fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Poli va anar a parar a la dreta de l'atac on en Luis María Arenas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Poli, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Eufrasio Valero Martínez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Fermí Gil de la Cuesta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Alejandro Ramos Cervera tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Josemiteam C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Pocho Aguilar, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 77.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Bill Larsson que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Pocho Aguilar va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gabriel Paella, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Josemiteam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gabriel Paella va desviar el xut final de Gianrico Marassi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 Paweł Ścibiorek va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gabriel Paella va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Guust Seynhaeve se sentia fresc com una rosa.