Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

flo.fc (1431100) - u.d puertollano (307767) » 320829859: T33/J11/VII

Liga 320829859 Información oficial sobre el partido 320829859 en Hattrick

04.06.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / VII.417 (38453)

flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido 2 - 0 Sentimiento Atlético Alineación oficial del equipo 'Sentimiento Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido 2 - 0 Sentimiento Atlético Alineación oficial del equipo 'Sentimiento Atlético' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flo.fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): flo.fc prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Sławomir Kaputa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a flo.fc i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 48 minuts de joc. Mentre en Sławomir Kaputa el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sentimiento. La jugada d'estratègia del flo.fc per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mario Muzzu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mario Muzzu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Sławomir Kaputa es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Sergio Nuñez Puerta de flo.fc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vladimír Oujezdský.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 50 de partit, quan un jugador de flo.fc, en Mario Muzzu, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Samppa Saimovaara ocupà el lloc d'en Marcos Maskin al 67 minuts, dos minuts després que el jugador de flo.fc quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Sentimiento Atlético

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sentimiento va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en José Francisco Acella va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Sentimiento van sortir al contraatac al minut 61, però Cédric Sirven va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.