Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RotodosFC (1432855) - Loca Academia de Policia (1592825) » 320828890: T33/J7/VII

Liga 320828890 Información oficial sobre el partido 320828890 en Hattrick

07.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VII.400 (38436)

C.D. Mangas Verdes Alineación oficial del equipo 'C.D. Mangas Verdes' en el partido 4 - 0 Islas Antinyas Alineación oficial del equipo 'Islas Antinyas' en el partido
Kasper Papciak (3') 1 - 0
Flori Schueller (56') 2 - 0
Pasqual Barberí (63') 3 - 0
Kasper Papciak (81') 4 - 0
C.D. Mangas Verdes Alineación oficial del equipo 'C.D. Mangas Verdes' en el partido 4 - 0 Islas Antinyas Alineación oficial del equipo 'Islas Antinyas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Mangas Verdes Alineación oficial del equipo 'C.D. Mangas Verdes' en el partido 2 - 1 Islas Antinyas Alineación oficial del equipo 'Islas Antinyas' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Mangas Verdes

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Mangas va posar-se per davant 1 - 0 al minut 3, quan Kasper Papciak va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Flori Schueller va incrementar l'avantatge de Mangas amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Toni Altarriba va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mangas, Pasqual Barberí, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kasper Papciak va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): El jugador local Toni Altarriba per poc que no incrementa el marcador al minut 7. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ruud Lammerant va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Mykola Babich haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mangas al minut 25.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 26 quan Hans Ulrich Laxdehn de Mangas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Flori Schueller va entorpir al marcador d'en Florea Furtună per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Emilian Antonov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ruud Lammerant va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Islas Antinyas

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Edagar Menchaca quasi aconsegueix empatar per Antinyas al minut 9, però Przemysław Sobstel va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Mykola Babich al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): Després de 65 minuts, Bastian Carbia va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Przemysław Sobstel el va poder desviar a córner.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Miklós Major la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Antinyas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edagar Menchaca de Antinyas es va guanyar la targeta groga merescudament.