Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

STEAUA BEASAIN (778712) - IngInThings (991972) » 320828072: T33/J13/VII

Liga 320828072 Información oficial sobre el partido 320828072 en Hattrick

18.06.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / VII.385 (38421)

s'apissonadora c.f. Alineación oficial del equipo 's'apissonadora c.f.' en el partido 2 - 2 Rapid Mosquito Alineación oficial del equipo 'Rapid Mosquito' en el partido
0 - 1 Henke Lundling (7')
Lucjan Dyszkiewicz (69') 1 - 1
1 - 2 David Zoydo (71')
Loïc Girod (80') 2 - 2
s'apissonadora c.f. Alineación oficial del equipo 's'apissonadora c.f.' en el partido 2 - 2 Rapid Mosquito Alineación oficial del equipo 'Rapid Mosquito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
s'apissonadora c.f. Alineación oficial del equipo 's'apissonadora c.f.' en el partido 4 - 0 Rapid Mosquito Alineación oficial del equipo 'Rapid Mosquito' en el partido
Tiene mala suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

s'apissonadora c.f.

Goles Goles

  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Lucjan Dyszkiewicz va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Loïc Girod de sapissonadora va aconseguir igualar el partit al minut 80, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eli Kashani va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, Lucjan Dyszkiewicz va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de sapissonadora a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonio Minichino va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Antonio Minichino va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Maxime Lamy rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lucjan Dyszkiewicz hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Cesare Cadamuro va estar a punt d'empatar per a sapissonadora quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però José Ballado va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El jugador de sapissonadora Eli Kashani quasi va assolir l'empat al minut 79 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cesare Cadamuro de sapissonadora va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albanos Yegros de sapissonadora va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rapid Mosquito

Goles Goles

  • 115 Minuto 7 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Maxime Lamy no va poder aturar Henke Lundling de Mosquito, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 7 el 0 - 1.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gibril Hamdan arribés a peus de David Zoydo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Mosquito el 1 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Després de 29 minuts, Mosquito va veure com el seu jugador Tino Siggen havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Miguel Jiménez Gracia entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Miguel Jiménez Gracia de Mosquito va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José Manuel Cabanellas va prendre el seu rol al minut 38.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Gibril Hamdan va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.