Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nozy Team (489629) - Atlético La Salle (311368) » 320827875: T33/J5/VII

Liga 320827875 Información oficial sobre el partido 320827875 en Hattrick

23.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VII.382 (38418)

gingerbread man Alineación oficial del equipo 'gingerbread man' en el partido 3 - 0 Escolapios de Pozuelo Alineación oficial del equipo 'Escolapios de Pozuelo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gingerbread man Alineación oficial del equipo 'gingerbread man' en el partido 0 - 1 Escolapios de Pozuelo Alineación oficial del equipo 'Escolapios de Pozuelo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gingerbread man

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de gingerbread va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Alfonso Pontes, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Alfonso Pontes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al gingerbread, un peu providencial d'en Szabolcs Gárdonyi va situar el 2-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Feddo Adriaanse, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a gingerbread.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del gingerbread sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Heliodoro Godoy, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de gingerbread van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Diego Zárate Ortiz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): gingerbread van sortir al contraatac amb encert al minut 82, però Raúl Paños no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 46 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Valerio Di Puorto maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.
  • 303 Minuto 53 (Evento clima: sol, OK técnico): Heliodoro Godoy semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Escolapios de Pozuelo

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sergio Cansino va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vicente Forcadell rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Millau de Escolapios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Molino de Escolapios es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones