Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vives team (799252) - Nicaragua Panic (309331) » 320827111: T33/J10/VII

Liga 320827111 Información oficial sobre el partido 320827111 en Hattrick

28.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VII.368 (38404)

vives team Alineación oficial del equipo 'vives team' en el partido 2 - 1 Nicaragua Panic Alineación oficial del equipo 'Nicaragua Panic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vives team Alineación oficial del equipo 'vives team' en el partido 1 - 1 Nicaragua Panic Alineación oficial del equipo 'Nicaragua Panic' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vives team

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Rense Six va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de vives.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de vives pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sasha Heinemans va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Janne Mäkivuoti una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Francisco José Zelaya va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Sasha Heinemans gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco José Zelaya va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Gavin Yazdi de vives va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Nicaragua Panic

Goles Goles

  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Łukasz Oniszczuk va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Nicaragua i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Niko Suutala, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Łukasz Oniszczuk no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Héctor Julio Vera va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Nicaragua va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 41 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Alessandro Beccarelli va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Niko Suutala va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gijs van Zuilen de Nicaragua es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alessandro Beccarelli no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.