Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fortuna Camargo (1368488) - el rayo ballecano (799841) » 320826995: T33/J9/VII

Liga 320826995 Información oficial sobre el partido 320826995 en Hattrick

21.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VII.366 (38402)

Fortuna Camargo Alineación oficial del equipo 'Fortuna Camargo' en el partido 2 - 2 Atletico Guadarrama Alineación oficial del equipo 'Atletico Guadarrama' en el partido
José Fornellos (6') 1 - 0
1 - 1 Óscar Frías (36')
Hodei Pérez del Río (38') 2 - 1
2 - 2 Jaime Nieves (64')
Fortuna Camargo Alineación oficial del equipo 'Fortuna Camargo' en el partido 2 - 2 Atletico Guadarrama Alineación oficial del equipo 'Atletico Guadarrama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fortuna Camargo Alineación oficial del equipo 'Fortuna Camargo' en el partido 2 - 0 Atletico Guadarrama Alineación oficial del equipo 'Atletico Guadarrama' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fortuna Camargo

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Fornellos, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fortuna se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 38 gràcies a la jugada de Hodei Pérez del Río, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pierpaolo Persic va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Hodei Pérez del Río ocupà el lloc d'en Joselino Padinha al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de Fortuna quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Atletico Guadarrama

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 en Óscar Frías va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): En Jaime Nieves va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Guadarrama, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Corentin Dias va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Walter Giorgio Di Vincenzo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Manu Almendras va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Ali Abed-Ibraheem va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manu Almendras, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cesare Franzosi.