Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Elisa (1591202) - Villaespesa Returns C.F. (1433099) » 320826594: T33/J7/VII

Liga 320826594 Información oficial sobre el partido 320826594 en Hattrick

07.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VII.359 (38395)

at.pinto Alineación oficial del equipo 'at.pinto' en el partido 2 - 2 Villaespesa Returns C.F. Alineación oficial del equipo 'Villaespesa Returns C.F.' en el partido
0 - 1 Óscar Neve (11')
0 - 2 Óscar Neve (69')
Huub van Zweden (72') 1 - 2
Miguel Ángel Montufar (73') 2 - 2
at.pinto Alineación oficial del equipo 'at.pinto' en el partido 2 - 2 Villaespesa Returns C.F. Alineación oficial del equipo 'Villaespesa Returns C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
at.pinto Alineación oficial del equipo 'at.pinto' en el partido 2 - 2 Villaespesa Returns C.F. Alineación oficial del equipo 'Villaespesa Returns C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,2 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

at.pinto

Goles Goles

  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 72, en Miguel Ángel Montufar la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Huub van Zweden que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): at.pinto equilibrava la balança al minut 73. En Miguel Ángel Montufar, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 40 (Ocasión de falta): Huub van Zweden va llançar una falta directa al minut 40 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Richard Niederhauser va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Agustín Forner va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Heimrich Korbmann! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Reinares.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miguel Ángel Montufar va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Petronilo Chopieta.

Villaespesa Returns C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Quan passaven 11 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Villaespesa. En Óscar Neve va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Óscar Neve de Villaespesa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 69 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Óscar Neve de Villaespesa va fallar un penal al minut 41. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Egil Rakvaag de Villaespesa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Egil Rakvaag de Villaespesa per doble groga al minut 87.