Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c.tormo (120158) - GUAGUA Team (778887) » 320825849: T33/J3/VII

Liga 320825849 Información oficial sobre el partido 320825849 en Hattrick

09.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VII.346 (38382)

F.C.Bardelola Alineación oficial del equipo 'F.C.Bardelola' en el partido 1 - 3 Sibarita CF Alineación oficial del equipo 'Sibarita CF' en el partido
0 - 1 Francisco Nieto-Armijo (38')
0 - 2 Cesare Caddeo (40')
Agusto Repetto (55') 1 - 2
1 - 3 Francisco Nieto-Armijo (60')
F.C.Bardelola Alineación oficial del equipo 'F.C.Bardelola' en el partido 1 - 3 Sibarita CF Alineación oficial del equipo 'Sibarita CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Bardelola Alineación oficial del equipo 'F.C.Bardelola' en el partido 2 - 2 Sibarita CF Alineación oficial del equipo 'Sibarita CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,2 % 34,4 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Bardelola

Goles Goles

  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els seguidors del F.C.Bardelola van tornar a saltar d'alegria al minut 55. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Agusto Repetto que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): F.C.Bardelola va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Baruch Ginat en un 1 contra 1 amb el porter Luis Domingorena, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 el F.C.Bardelola va posar setge sobre la defensa central visitant però en Baruch Ginat no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Domenico Ardatana va disposar d'una bona oportunitat al minut 69, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Calvin Goldsteen va sortir coix del terreny de joc, substituït per Hugo Nygård. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Sibarita CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Francisco Nieto-Armijo va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Cesare Caddeo va augmentar l'avantatge de Sibarita a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Francisco Nieto-Armijo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sibarita i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): 刘 (Liu) 嘉德 (Jiade) de Sibarita, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Ezra Mandel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ivo Amand no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Francisco Nieto-Armijo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ezra Mandel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Sibarita va estar a punt d'arribar en un córner. En Robert Pilgun va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en 刘 (Liu) 嘉德 (Jiade) al minut 48, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Guillaume Baque quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ezra Mandel, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivo Amand de Sibarita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Cesare Caddeo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Sibarita va fer una substitució al minut 22. Johan Stigwald va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Guillaume Baque.