Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morenoelpetitsuisseylos6delamina (437980) - Harsafes C.F (1422114) » 320824703: T33/J10/VII

Liga 320824703 Información oficial sobre el partido 320824703 en Hattrick

28.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VII.325 (38361)

C.D. Manacor Alineación oficial del equipo 'C.D. Manacor' en el partido 1 - 3 PoLLos C.F Alineación oficial del equipo 'PoLLos C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Manacor Alineación oficial del equipo 'C.D. Manacor' en el partido 0 - 4 PoLLos C.F Alineación oficial del equipo 'PoLLos C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Manacor

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Manacor van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Antonio Reggiani.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Antonio Reggiani, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Manacor van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Malkelis Šedvartas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Manacor van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Måns Knutsson va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Manacor Augustus Ruigrok va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Frederic Compernolle va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Jesús Doig de Manacor va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Thomas Gentner-Fischer va prendre el seu rol al minut 79.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Frederic Compernolle, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

PoLLos C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Patrik Winterholler es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 40, en Dalibor Štubelj del PoLLos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Giorgio Neidhardt que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Dalibor Štubelj va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Ingo Trenner va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Ingo Trenner de PoLLos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Emilio Franco Núñez al minut 71.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giorgio Neidhardt.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Viktor Koops probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Dalibor Štubelj.