Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Llefia (1419407) - Bayern Dürumsalsen (486215) » 320824451: T33/J4/VII

Liga 320824451 Información oficial sobre el partido 320824451 en Hattrick

16.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VII.321 (38357)

C.F. Llefia Alineación oficial del equipo 'C.F. Llefia' en el partido 3 - 2 Talavera C.F. Alineación oficial del equipo 'Talavera C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Llefia Alineación oficial del equipo 'C.F. Llefia' en el partido 2 - 1 Talavera C.F. Alineación oficial del equipo 'Talavera C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,9 % 27,0 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Llefia

Goles Goles

  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): Dylan Lombart va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jean-Robert Olagnon, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Jean-Robert Olagnon de Llefia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Llefia contenien la respiració mentre en Sámuel Puskás s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Llefia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dylan Lombart en un 1 contra 1 amb el porter Stefan Constantinescu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Llefia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jean-Robert Olagnon va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stefan Constantinescu.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Llefia va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Jukka Somerjoki va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Theodor Berendes de Llefia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 68 (Lesión grave): Després de 68 minuts, Llefia va veure com el seu jugador Jean-Robert Olagnon havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Luis Martínez Portoles entraria per ocupar el seu lloc.

Talavera C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Talavera van mostrar una bona compenetració quan al minut 66 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Salvador Núñez Troya va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marco Abate, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marco Abate de Talavera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.