Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tirititrantrantran (1431173) - Los182 (798415) » 320824064: T33/J5/VII

Liga 320824064 Información oficial sobre el partido 320824064 en Hattrick

23.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VII.314 (38350)

Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 2 - 0 YoYo'S TeAm GaLaXy Alineación oficial del equipo 'YoYo'S TeAm GaLaXy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 1 - 1 YoYo'S TeAm GaLaXy Alineación oficial del equipo 'YoYo'S TeAm GaLaXy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tirititrantrantran

Goles Goles

  • 140 Minuto 48 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Tirititrantrantran va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Philippe Beck aconseguint el 1 - 0.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Lúcio Brogueira va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Tirititrantrantran, al minut 72. El marcador va canviar a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tirititrantrantran va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Patrick Hollos, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Philippe Beck.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): Tirititrantrantran va fer una substitució al minut 51. José María Ribera va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carlos de Caldas.

YoYo'S TeAm GaLaXy

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Jan Kavalír va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Florian Courty va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Rens Vijver quasi aconsegueix empatar per YoYoS al minut 71, però Zdeněk Beránek va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Vladislav Buš quasi redueix la diferència al marcador al minut 82, però una gran estirada d'en Zdeněk Beránek va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Kavalír de YoYoS es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): El jugador de YoYoS Valery Usov va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Vladislav Buš va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Florian Courty de YoYoS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.