Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico. (1371872) - Limbo Hood (1369985) » 320823167: T33/J4/VII

Liga 320823167 Información oficial sobre el partido 320823167 en Hattrick

16.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VII.298 (38334)

San Peters Alineación oficial del equipo 'San Peters' en el partido 0 - 4 Limbo Hood Alineación oficial del equipo 'Limbo Hood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Peters Alineación oficial del equipo 'San Peters' en el partido 0 - 2 Limbo Hood Alineación oficial del equipo 'Limbo Hood' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Peters

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Peters sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Erjet Golemi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 58, un contraatac del Peters no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Peter Rönnling perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Peters va fer una substitució al minut 40. Pablo Sepúlveda va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marcos Abendaño.

Limbo Hood

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Lucio Sánchez va posar els visitants Limbo per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Oğuz Kortan va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, un xut de Oğuz Kortan des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 82, en Sacha Dellinger la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Oğuz Kortan que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Marinus Verlaeckt va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Kārlis Vitkovskis va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Marinus Verlaeckt, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Limbo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Kārlis Vitkovskis va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Oğuz Kortan, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Herminio Lizarzaburu al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Angel Penov de Limbo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Kārlis Vitkovskis va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Gerbrand Bertram que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.