Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morrazo F.C (434561) - Isvar FC (314862) » 320822251: T33/J13/VII

Liga 320822251 Información oficial sobre el partido 320822251 en Hattrick

18.06.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / VII.281 (38317)

Morrazo F.C Alineación oficial del equipo 'Morrazo F.C' en el partido 4 - 2 Costellades FC Alineación oficial del equipo 'Costellades FC' en el partido
Oswaldo Medina (5') 1 - 0
Oswaldo Medina (31') 2 - 0
2 - 1 David Riquelme (38')
2 - 2 David Riquelme (62')
Fred Oude Aling (82') 3 - 2
António Dinis Antunes (86') 4 - 2
Morrazo F.C Alineación oficial del equipo 'Morrazo F.C' en el partido 4 - 2 Costellades FC Alineación oficial del equipo 'Costellades FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Morrazo F.C Alineación oficial del equipo 'Morrazo F.C' en el partido 0 - 1 Costellades FC Alineación oficial del equipo 'Costellades FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morrazo F.C

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Morrazo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 5, Oswaldo Medina va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Oswaldo Medina va augmentar l'avantatge de Morrazo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Morrazo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Fred Oude Aling, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 2.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En António Dinis Antunes de Morrazo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Morrazo, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Simos Ntoufas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Morrazo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniel Orellana Toro va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Daniel Orellana Toro de Morrazo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abelardo Villacid de Morrazo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Mordhorst.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Petrus Chitic es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Simon Mordhorst.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En António Dinis Antunes ocupà el lloc d'en Miloň Udatný al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de Morrazo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Costellades FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Costellades van mostrar una bona compenetració quan al minut 38 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que David Riquelme va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 en David Riquelme va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 52 (Ocasión de penalti): En Alfons Kundert va llençar un penal al minut 52. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Simos Ntoufas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Morrazo. La jugada d'estratègia del Costellades per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en David Riquelme va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 58 (Tirita (médico)): Semblava que Ayoze Quintanal s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.