Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morrazo F.C (434561) - cazapellejos (1368354) » 320822239: T33/J10/VII

Liga 320822239 Información oficial sobre el partido 320822239 en Hattrick

28.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VII.281 (38317)

Morrazo F.C Alineación oficial del equipo 'Morrazo F.C' en el partido 2 - 0 Barcelona Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Barcelona Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Morrazo F.C Alineación oficial del equipo 'Morrazo F.C' en el partido 1 - 1 Barcelona Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Barcelona Athletic Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morrazo F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Corria el minut 44, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Morrazo s'avançava en el marcador després que en Abelardo Villacid xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Piero Polini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Canielles va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Piero Polini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): En Miloň Udatný de Morrazo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Armando Calise va prendre el seu rol al minut 57.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Leonard Argiolas Porru, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Barcelona Athletic Club

Goles Goles

  • 109 Minuto 65 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Fernando Ramos se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Piero Polini que va anotar el 2 - 0 per a Morrazo sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Barcelona, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Michalis Garmpis va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Leandro Frehner al minut 41 semblava entrar, però Gerhard Berlin va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barcelona va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ivan Vrazhalski va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Pius Beckmann que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Luís Bortolin no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.