Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sentimiento Cadista (1339895) - beer and beer (1372934) » 320817488: T33/J13/VII

Liga 320817488 Información oficial sobre el partido 320817488 en Hattrick

18.06.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / VII.196 (38232)

Sentimiento Cadista Alineación oficial del equipo 'Sentimiento Cadista' en el partido 1 - 1 beer and beer Alineación oficial del equipo 'beer and beer' en el partido
0 - 1 Esa Lunkka (32')
Henning Seibold (34') 1 - 1
Sentimiento Cadista Alineación oficial del equipo 'Sentimiento Cadista' en el partido 1 - 1 beer and beer Alineación oficial del equipo 'beer and beer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sentimiento Cadista Alineación oficial del equipo 'Sentimiento Cadista' en el partido 1 - 1 beer and beer Alineación oficial del equipo 'beer and beer' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sentimiento Cadista

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Cadista aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Henning Seibold va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cadista van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Reyes Ioyaga va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Cadista va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Henning Seibold en un 1 contra 1 amb el porter Deddi Brickman, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cadista va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en Jesús Doña va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Doña es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): Alexander E. Hansson estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

beer and beer

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): beer va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Esa Lunkka va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alejandro Sánchez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sebastian Kalinowski, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Leonardo Caparossa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): beer va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Carlos Gobeli va quedar-se sol davant el porter Javier De la Venta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Javier De la Venta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Leonardo Caparossa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Lasse Tandrup ocupà el lloc d'en Alejandro Sánchez al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de beer quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.