Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borrekts CD (493536) - josemafc (801303) » 320817380: T33/J1/VII

Liga 320817380 Información oficial sobre el partido 320817380 en Hattrick

26.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VII.194 (38230)

Ja'e Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Ja'e Zaragoza' en el partido 1 - 1 Arigato Gozaimasu Alineación oficial del equipo 'Arigato Gozaimasu' en el partido
0 - 1 Tomeu Torralva (11')
Enrique Foncillas (18') 1 - 1
Ja'e Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Ja'e Zaragoza' en el partido 1 - 1 Arigato Gozaimasu Alineación oficial del equipo 'Arigato Gozaimasu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ja'e Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Ja'e Zaragoza' en el partido 2 - 0 Arigato Gozaimasu Alineación oficial del equipo 'Arigato Gozaimasu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ja'e Zaragoza

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jorge Morais el va rematar Enrique Foncillas amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Morais va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Olavo Caparrós va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Sergio Arcari del Zaragoza ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80, Maciej Perka arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a Zaragoza per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jorge Morais, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Andrus Ariva de Zaragoza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vehbi Sim de Zaragoza es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): Yuly Penkov de Zaragoza va abandonar el terreny de joc després de 8 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Enrique Foncillas va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Zaragoza va fer una substitució al minut 81. Sergio Arcari va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jon Zenekorta.

Arigato Gozaimasu

Goles Goles

  • 140 Minuto 11 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de AG el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tomeu Torralva va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 14 de partit, quan un jugador de AG, en Olavo Caparrós, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.