Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NASTI DI PLASTI (487501) - Real Titánico de Laviana (1333242) » 320816279: T33/J6/VII

Liga 320816279 Información oficial sobre el partido 320816279 en Hattrick

30.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / VII.175 (38211)

Ñoss F.C. Alineación oficial del equipo 'Ñoss F.C.' en el partido 1 - 1 Real Titánico de Laviana Alineación oficial del equipo 'Real Titánico de Laviana' en el partido
Benjamí Ballester (49') 1 - 0
1 - 1 Scottie Granner (70')
Ñoss F.C. Alineación oficial del equipo 'Ñoss F.C.' en el partido 1 - 1 Real Titánico de Laviana Alineación oficial del equipo 'Real Titánico de Laviana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ñoss F.C. Alineación oficial del equipo 'Ñoss F.C.' en el partido 0 - 1 Real Titánico de Laviana Alineación oficial del equipo 'Real Titánico de Laviana' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ñoss F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): En Pep Cristòfol entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ñoss, un peu providencial d'en Benjamí Ballester va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ñoss sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Amado Candales, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 54 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Real Titánico de Laviana

Goles Goles

  • 164 Minuto 70 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Scottie Granner va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Julio Aguilera Perdomo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 53, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Antti Örn va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 82, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gustavo Isturiz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Julio Aguilera Perdomo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Aguilera Perdomo de Titánico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Juan Eduardo Serrano ocupà el lloc d'en Stipan Đarmati al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Titánico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.