Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Nador (795666) - at.letis (1584077) » 320814822: T33/J5/VII

Liga 320814822 Información oficial sobre el partido 320814822 en Hattrick

23.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VII.149 (38185)

Zornotza Batua Alineación oficial del equipo 'Zornotza Batua' en el partido 5 - 2 at.letis Alineación oficial del equipo 'at.letis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zornotza Batua Alineación oficial del equipo 'Zornotza Batua' en el partido 2 - 0 at.letis Alineación oficial del equipo 'at.letis' en el partido
Tiene bastante suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zornotza Batua

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): Zornotza va agafar avantatge al minut 17 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Iván Barrena Delgado fent així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, Zornotza va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de João Rosa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Zornotza contenien la respiració mentre en Iván Barrena Delgado s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): En Julián Silanes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Zornotza, un peu providencial d'en João Rosa va situar el 4-2 al panell digital.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Zornotza a 5 - 2. Pavle Jokanović va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 16 en Julián Silanes ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en João Rosa el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Iván Barrena Delgado que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Iván Barrena Delgado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Enrique Fernández Peña va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Johannes Bertilsson per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enrique Fernández Peña va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oz Berlin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 54 (Tirita): Al minut 54 de partit, el jugador Ola Mathiasson de Zornotza es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

at.letis

Goles Goles

  • 152 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Matteo Lecci va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 186 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de at.letis amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Michel de Waard, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.