Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calson-Sillo Q.F (990788) - Los Inspiraos FC (1418650) » 320814546: T33/J5/VII

Liga 320814546 Información oficial sobre el partido 320814546 en Hattrick

23.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VII.144 (38180)

Calson-Sillo Q.F Alineación oficial del equipo 'Calson-Sillo Q.F' en el partido 3 - 2 Los Inspiraos FC Alineación oficial del equipo 'Los Inspiraos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Calson-Sillo Q.F Alineación oficial del equipo 'Calson-Sillo Q.F' en el partido 3 - 0 Los Inspiraos FC Alineación oficial del equipo 'Los Inspiraos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calson-Sillo Q.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Giorgio Zocconali, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Lastarri Lertxundi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Calson-Sillo.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Per Nilsson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Carl Reiju va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Wiebe-Jan Kersaan, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gilli Ozer al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Giorgio Zocconali va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carl Reiju de Calson-Sillo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fruela Escoiquiz.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Fruela Escoiquiz tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Los Inspiraos FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Reinhardt Banemann que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Inspiraos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Jacob-Jan van Emden va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.