Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Lomo Charco de San Ginés (314233) - ISMAELF.C (1456198) » 320812427: T33/J8/VII

Liga 320812427 Información oficial sobre el partido 320812427 en Hattrick

14.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VII.106 (38142)

Coletilla Alineación oficial del equipo 'Coletilla' en el partido 6 - 0 linpid Alineación oficial del equipo 'linpid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Coletilla Alineación oficial del equipo 'Coletilla' en el partido 4 - 0 linpid Alineación oficial del equipo 'linpid' en el partido
Tiene suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coletilla

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fernando Mora Aragon, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Thomas Vestergaard va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): César Picaza va incrementar l'avantatge de Coletilla amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Coletilla pel centre va donar un gran resultat: el gol de Thomas Vestergaard va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Coletilla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Julio Arrebola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del Coletilla va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Julio Arrebola, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Javier Corcuera Atienza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tozé Vilar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Antonio Tejada s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Al minut 17, Dexter Pammu de Coletilla es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 60 (Tirita): Passats 60 minuts de joc, en David Prior de Coletilla va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

linpid

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Mario Rodrigo Escapa va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En David Prior va fer una estirada espectacular al minut 44, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Alexandre Dorca.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Fernando Biggs va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de linpid va anar a parar a la dreta de l'atac on en Adexe Moro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adexe Moro de linpid es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roger Guasch.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Adexe Moro va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Janus Thuesen Dahl, en lloc de córrer, relliscava.