Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia C. de Futbol (993937) - Ekolin killers (30672) » 320812375: T33/J10/VII

Liga 320812375 Información oficial sobre el partido 320812375 en Hattrick

28.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VII.105 (38141)

Nemirak FC Alineación oficial del equipo 'Nemirak FC' en el partido 3 - 2 Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nemirak FC Alineación oficial del equipo 'Nemirak FC' en el partido 2 - 0 Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nemirak FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ferdynand Diduszko. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 114 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 42. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Ferdynand Diduszko va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Nemirak, atacant per l'esquerra al minut 80, va aprofitar el magnífic llançament de Héctor Hurtado Saracho per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Çağdaş Tepir va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Nemirak.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Nemirak va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Delio Cernedo en un 1 contra 1 amb el porter David Portugal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Nemirak va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 71 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nélson Afonso Diogo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Bern Cobbaut va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Dotres de Nemirak es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Rafael Dotres de Nemirak per doble groga al minut 41.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Héctor Hurtado Saracho de Nemirak va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nélson Afonso Diogo de Nemirak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ekolin killers

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Gabriel Nicolás Lago que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Fernando Nahuel va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 35 de joc. Pierre Lefebvre es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Jorge Arriazu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Gabriel Enrique Sánchez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Luca Cruciani va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Arriazu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kenton Salazar de killers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.