Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Hat Tricks (1416453) - Wisky FC (1590149) » 320812072: T33/J3/VII

Liga 320812072 Información oficial sobre el partido 320812072 en Hattrick

09.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VII.100 (38136)

El Hat Tricks Alineación oficial del equipo 'El Hat Tricks' en el partido 0 - 0 DARMÓS-RIBERA D'EBRE Alineación oficial del equipo 'DARMÓS-RIBERA D'EBRE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Hat Tricks Alineación oficial del equipo 'El Hat Tricks' en el partido 0 - 1 DARMÓS-RIBERA D'EBRE Alineación oficial del equipo 'DARMÓS-RIBERA D'EBRE' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Hat Tricks

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Tricks van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Livio Schirinzi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Tricks van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però Ibio Medina Fábrega va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66, Randolf Kiedeises arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

DARMÓS-RIBERA D'EBRE

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del DARMÓS-RIBERA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dominik Lener, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Régis Gonzalez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tricks. La jugada d'estratègia del DARMÓS-RIBERA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Régis Gonzalez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 270 Minuto 54 (Ocasión de falta): El DARMÓS-RIBERA va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 54 amb un llançament de falta perillós. En Pietro Perchaud però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Era el minut 40 quan després d'una dura entrada, el jugador Alejandro Cipamocha de DARMÓS-RIBERA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del DARMÓS-RIBERA puguin veure en Paavali Gadding jugant de nou; ja que al minut 80 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jānis Putniņš-Borks el va substituir sense tenir temps d'escalfar.