Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD LUCÍ (779016) - Unión Castalia (124368) » 320811228: T33/J1/VII

Liga 320811228 Información oficial sobre el partido 320811228 en Hattrick

26.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VII.85 (38121)

Bubbagam FC Alineación oficial del equipo 'Bubbagam FC' en el partido 0 - 3 vasolechecongalletas Alineación oficial del equipo 'vasolechecongalletas' en el partido
0 - 1 Rub (37')
0 - 2 William McGovern (51')
0 - 3 Ralf Sch (73')
Bubbagam FC Alineación oficial del equipo 'Bubbagam FC' en el partido 0 - 3 vasolechecongalletas Alineación oficial del equipo 'vasolechecongalletas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bubbagam FC Alineación oficial del equipo 'Bubbagam FC' en el partido 0 - 1 vasolechecongalletas Alineación oficial del equipo 'vasolechecongalletas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bubbagam FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Axl Bal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Dennis Vangierdegom va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bubbagam que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Carles Escalé de Bubbagam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Nicolae Agapie es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

vasolechecongalletas

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Rubén Castelgali va posar els visitants vasolechecongalleta per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ralf Schöbi va treure un córner llarg cap al segon pal que en William McGovern, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 180 Minuto 73 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 73 pels visitants. En Ralf Schöbi va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de vasolechecongalleta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Arttu Wahlstedt va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25, Richard Le Vaillant de vasolechecongalleta va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a William McGovern de vasolechecongalleta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 58 (Tirita (médico)): William McGovern va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Ralf Schöbi maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.