Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canido F.C. (118152) - Asturlunya (771985) » 320810903: T33/J1/VII

Liga 320810903 Información oficial sobre el partido 320810903 en Hattrick

26.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VII.79 (38115)

Canido F.C. Alineación oficial del equipo 'Canido F.C.' en el partido 1 - 1 imbatibles09 Alineación oficial del equipo 'imbatibles09' en el partido
Anthony Lees (36') 1 - 0
1 - 1 Kenneth Pecriaux (65')
Canido F.C. Alineación oficial del equipo 'Canido F.C.' en el partido 1 - 1 imbatibles09 Alineación oficial del equipo 'imbatibles09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Canido F.C. Alineación oficial del equipo 'Canido F.C.' en el partido 2 - 1 imbatibles09 Alineación oficial del equipo 'imbatibles09' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,9 % 10,0 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canido F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Anthony Lees va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Canido.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Pol Isasola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Canido se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Canido per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Denis Gama Santos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gerard-Jan Engelage va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manuel Clasca va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Canido va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Guillem Rubio Adán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bedri Obuz.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Canido van sortir al contraatac amb encert al minut 87, però Alejandro Alzamendi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aquilino Collado! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81 de partit, el jugador Pol Isasola de Canido es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Paride Zorino de Canido va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mauro Moñino va prendre el seu rol al minut 84.

imbatibles09

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Kenneth Pecriaux que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 17 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Kenneth Pecriaux per la seva rapidesa. Al minut 17 va intentar marxar per velocitat d'en Paride Zorino, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de imbatibles09 va anar a parar a la dreta de l'atac on en Iván Lanzol, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Iván Lanzol va estar a punt de posar per davant a imbatibles09 amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de César Boavida va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): imbatibles09 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local César Boavida va desviar el xut final de Ernesto Moccia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Kenneth Pecriaux va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.