Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miticus FC (491438) - fc jordi craks (1435590) » 320808035: T33/J1/VII

Liga 320808035 Información oficial sobre el partido 320808035 en Hattrick

26.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VII.28 (38064)

Lheidrukitos Alineación oficial del equipo 'Lheidrukitos' en el partido 2 - 1 Baixos Fondos S.K. Alineación oficial del equipo 'Baixos Fondos S.K.' en el partido
Sylvester Sp (24') 1 - 0
Sergi Buix (59') 2 - 0
2 - 1 Marc Gual (88')
Lheidrukitos Alineación oficial del equipo 'Lheidrukitos' en el partido 2 - 1 Baixos Fondos S.K. Alineación oficial del equipo 'Baixos Fondos S.K.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lheidrukitos Alineación oficial del equipo 'Lheidrukitos' en el partido 3 - 0 Baixos Fondos S.K. Alineación oficial del equipo 'Baixos Fondos S.K.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lheidrukitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Lheidrukitos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Sylvester Späth va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Sergi Buixó de Lheidrukitos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Krešimir Bogović quasi dona a Lheidrukitos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Lheidrukitos ho intentava per la dreta per mitjà de Óscar Branco, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Džiugimantas Ganičevas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Baixos Fondos S.K.

Goles Goles

  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Enrique Valencia sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Marc Gual que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Enrique Valencia de Baixos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alberto Capalvo va ridiculitzar a en Krešimir Bogović amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Alberto Capalvo va encarar al porter al 89, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Marc Gual de Baixos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Rezusta de Baixos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.