Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FORZACOMPOS (995410) - Real Madrid Mario (1415822) » 320807936: T33/J5/VII

Liga 320807936 Información oficial sobre el partido 320807936 en Hattrick

23.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VII.26 (38062)

FORZACOMPOS Alineación oficial del equipo 'FORZACOMPOS' en el partido 2 - 0 Baligabalaga Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Baligabalaga Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FORZACOMPOS Alineación oficial del equipo 'FORZACOMPOS' en el partido 2 - 0 Baligabalaga Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Baligabalaga Club de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FORZACOMPOS

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip FORZACOMPOS va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Nicolás Echeandía va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del FORZACOMPOS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bernard Rzepecki, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Luis Planchon una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Ignacio Sancristóbal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Nicolas Née, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del FORZACOMPOS puguin veure en Bruno Thibaudeau jugant de nou; ja que al minut 33 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Tony Maratta el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Baligabalaga Club de Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gerard Vallvé va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Reinis Valters rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Baligabalaga va fer una substitució al minut 19. Kai Münstermann va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gerard Vallvé.