Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E Monistrolenca 1906 (995306) - Steagua Bebere (309071) » 320807810: T33/J1/VII

Liga 320807810 Información oficial sobre el partido 320807810 en Hattrick

26.03.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VII.24 (38060)

LOS TRISTES Alineación oficial del equipo 'LOS TRISTES' en el partido 1 - 1 Steagua Bebere Alineación oficial del equipo 'Steagua Bebere' en el partido
0 - 1 Constantino Lambetain (7')
Joseph Charles (41') 1 - 1
LOS TRISTES Alineación oficial del equipo 'LOS TRISTES' en el partido 1 - 1 Steagua Bebere Alineación oficial del equipo 'Steagua Bebere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LOS TRISTES Alineación oficial del equipo 'LOS TRISTES' en el partido 4 - 1 Steagua Bebere Alineación oficial del equipo 'Steagua Bebere' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS TRISTES

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): Després de 41 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al TRISTES, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Joseph Charles de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de TRISTES a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nigel Baert va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el TRISTES va posar setge sobre la defensa central visitant però en Joseph Charles no va estar gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 42 de partit, quan un jugador de TRISTES, en Fernando Encalada, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Steagua Bebere

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 7 i semblava que Steagua desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Constantino Lambetain va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Steagua va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Pedro Tomé Salgado Silva va quedar-se sol davant el porter Luciano Veltl, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Steagua que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Przemysław Uryga, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Pere Macià quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Heilbronn de Steagua es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Pere Macià probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Teodor Roca ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.