Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

suprimir (435603) - MOTRIL C. de F. (437737) » 320806721: T33/J9/VII

Liga 320806721 Información oficial sobre el partido 320806721 en Hattrick

21.05.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VII.4 (38040)

Pitufc Alineación oficial del equipo 'Pitufc' en el partido 3 - 1 MOTRIL C. de F. Alineación oficial del equipo 'MOTRIL C. de F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pitufc Alineación oficial del equipo 'Pitufc' en el partido 3 - 0 MOTRIL C. de F. Alineación oficial del equipo 'MOTRIL C. de F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitufc

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 13 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Kevin Brückler. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 84 gràcies a la jugada de Alfred Maat, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Nikolay Shariy va anar directament als peus de Avto Lataria que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en József Hidegkuti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pitufc.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local József Hidegkuti per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Josep Gual va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): József Hidegkuti una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Josep Gual va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Nikolay Shariy es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): József Hidegkuti de Pitufc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Avto Lataria de Pitufc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MOTRIL C. de F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Motril. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Lucas Ramírez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 21 (Ocasión de penalti): En Avelino Ribes va llençar un penal al minut 21. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Lucas Ramírez la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Motril havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Motril va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 87, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Antoni Contreras.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): Àlam Guimerà, de Motril, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Óscar Merino el va substituir.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Avelino Ribes va sortir coix del terreny de joc, substituït per Marcos Montón. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.