Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Alcorcon C.F. (1338999) - Huétor Santillán FC (794535) » 320806506: T33/J4/VI

Liga 320806506 Información oficial sobre el partido 320806506 en Hattrick

16.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VI.1024 (15342)

Real Alcorcon C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Alcorcon C.F.' en el partido 2 - 1 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
Ignacio Gamacho (12') 1 - 0
Ignacio Gamacho (47') 2 - 0
2 - 1 Isaac Deyna (77')
Real Alcorcon C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Alcorcon C.F.' en el partido 2 - 1 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Alcorcon C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Alcorcon C.F.' en el partido 1 - 0 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Alcorcon C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Javier Giance de Alcorcon va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Ignacio Gamacho, que no va perdonar.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Alcorcon va augmentar la diferència quan Ignacio Gamacho no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carles Brachs al minut 13 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Abraham Ruiz Díaz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Al minut 27 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Ignacio Gamacho, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 206 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Javier Giance va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Pujol de Alcorcon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Juan Quiñones de Alcorcon va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Liborio Vilabeirán va prendre el seu rol al minut 31.

Montañés de Laredo

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 77 minuts quan Isaac Deyna va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Montañés.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Montañés sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Elias Wikmar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Conrat Fernández Castrillón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Montañés que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Montañés va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Elias Wikmar va sortir per sobre el travesser.