Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FIC's Team (773053) - Las cobras C.F. (777092) » 320805589: T33/J6/VI

Liga 320805589 Información oficial sobre el partido 320805589 en Hattrick

30.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / VI.1008 (15326)

FIC's Team Alineación oficial del equipo 'FIC's Team' en el partido 0 - 4 C.F. Xipirones Alineación oficial del equipo 'C.F. Xipirones' en el partido
0 - 1 Alessandro Panzeri (12')
0 - 2 Stefan Famulla (22')
0 - 3 Christian Daniel Alvarez (49')
0 - 4 Alberto Vicente Soler (87')
FIC's Team Alineación oficial del equipo 'FIC's Team' en el partido 0 - 4 C.F. Xipirones Alineación oficial del equipo 'C.F. Xipirones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FIC's Team Alineación oficial del equipo 'FIC's Team' en el partido 1 - 1 C.F. Xipirones Alineación oficial del equipo 'C.F. Xipirones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,4 % 9,6 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FIC's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): FICs va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan José Agustín va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Franco Paolo Bisazza va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FICs va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Krunoslav Kukulić, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 200 Minuto 41 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 41 amb una falta ben llançada per en Eugenio Ghelardoni, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jorge Saravia no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Misael Alexander Iacono.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): El jugador de FICs Diego Bastardas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jorge Saravia va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Misael Alexander Iacono va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

C.F. Xipirones

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Alessandro Panzeri va posar els visitants Xipirones per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Alberto Vicente Soler va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Xipirones, Stefan Famulla, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 49, Xipirones va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Christian Daniel Alvarez.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 87 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Xipirones. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Alberto Vicente Soler xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Xipirones van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Álex Badiola va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alberto Vicente Soler al minut 87, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Álex Badiola de Xipirones es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Christian Oyola de Xipirones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Stefan Famulla de Xipirones va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Antonio Rossi va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Alessandro Panzeri estava fent un bon partit.