Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Marulia (1584069) - Brancos DF (433900) » 320803840: T33/J3/VI

Liga 320803840 Información oficial sobre el partido 320803840 en Hattrick

09.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VI.977 (15295)

Córdoba Plast CF Alineación oficial del equipo 'Córdoba Plast CF' en el partido 1 - 2 Chicos Lois-FLX Alineación oficial del equipo 'Chicos Lois-FLX' en el partido
Admontas ?idulis (4') 1 - 0
1 - 1 Larry Bengtsson (31')
1 - 2 Bernhard Jagersberger (82')
Córdoba Plast CF Alineación oficial del equipo 'Córdoba Plast CF' en el partido 1 - 2 Chicos Lois-FLX Alineación oficial del equipo 'Chicos Lois-FLX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Córdoba Plast CF Alineación oficial del equipo 'Córdoba Plast CF' en el partido 1 - 1 Chicos Lois-FLX Alineación oficial del equipo 'Chicos Lois-FLX' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,3 % 36,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Córdoba Plast CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Admontas Židulis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Córdoba.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Feyyaz Kürkçü va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 87, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 62 (Lesión): El jugador de Córdoba Stefan Dizdarevic va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Mario Cervi va entrar en el seu lloc.

Chicos Lois-FLX

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Larry Bengtsson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 136 Minuto 82 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Mario Cervi encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Bernhard Jagersberger anotar per a FLX el 1 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Nuri Tahrani? Un error clamorós seu va donar a Tomasz Daca una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FLX que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Larry Bengtsson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Tomasz Daca va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Charles Brewster de FLX la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jay Kaye de FLX va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Lilian Mansuy va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.