Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mas Chutes No (795375) - grecer (1420491) » 320801796: T33/J10/VI

Liga 320801796 Información oficial sobre el partido 320801796 en Hattrick

28.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VI.940 (15258)

Mas Chutes No Alineación oficial del equipo 'Mas Chutes No' en el partido 2 - 2 Ruska y Pilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Ruska y Pilla F.C.' en el partido
Pedro César Donado (21') 1 - 0
1 - 1 Tamás Iccze (37')
Abílio Duarte Simões (39') 2 - 1
2 - 2 Wout Brandis (72')
Mas Chutes No Alineación oficial del equipo 'Mas Chutes No' en el partido 2 - 2 Ruska y Pilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Ruska y Pilla F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mas Chutes No Alineación oficial del equipo 'Mas Chutes No' en el partido 1 - 0 Ruska y Pilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Ruska y Pilla F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mas Chutes No

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Vito Panato sempre és una garantia. Al minut 21, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Pedro César Donado marcar el 1 - 0 per al Chutes.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Angelo Biagiotti va treure un córner llarg cap al segon pal que en Abílio Duarte Simões, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Vito Panato va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chutes.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vesa Rintamäki al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Godofredo Vidal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Santiago Balay va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87, Santiago Balay arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de César Ferreira era fer passades de llarga distància. Al minut 89 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Santiago Balay però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abílio Duarte Simões.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Després de 27 minuts, Chutes va veure com el seu jugador Antoni Kilarski havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Břetislav Červenka entraria per ocupar el seu lloc.

Ruska y Pilla F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Tamás Iccze va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 72 minuts quan Wout Brandis va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Ruska.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Wout Brandis va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Peter De Craemer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Peter De Craemer de Ruska es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Peter De Craemer. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.