Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

catakrak team (773638) - C.F. Tarifeño (1584567) » 320800701: T33/J2/VI

Liga 320800701 Información oficial sobre el partido 320800701 en Hattrick

02.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VI.921 (15239)

catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 0 - 1 C.F. Tarifeño Alineación oficial del equipo 'C.F. Tarifeño' en el partido
0 - 1 Xaime Campezo (11')
catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 0 - 1 C.F. Tarifeño Alineación oficial del equipo 'C.F. Tarifeño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 2 - 0 C.F. Tarifeño Alineación oficial del equipo 'C.F. Tarifeño' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

catakrak team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): catakrak va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Iñaki Epelde va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Artur Lloreda va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): El catakrak va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Casildo Buxia la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 el catakrak va posar setge sobre la defensa central visitant però en Iñaki Epelde no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Casildo Buxia de catakrak es va guanyar la targeta groga merescudament.

C.F. Tarifeño

Goles Goles

  • 186 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Tarifeño va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Xaime Campezo.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tarifeño va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xaime Campezo va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Umberto Borino quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antonio Ereinozaga, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En William Klemm va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tarifeño, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En William Klemm va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Tzur Rubin de Tarifeño va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.