Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.F.Inter Movistar (434976) - fran silla (125724) » 320800090: T33/J14/VI

Liga 320800090 Información oficial sobre el partido 320800090 en Hattrick

25.06.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 14 / VI.908 (15226)

Xocru FC Alineación oficial del equipo 'Xocru FC' en el partido 2 - 3 Friki´s Buscan Independencia Alineación oficial del equipo 'Friki´s Buscan Independencia' en el partido
0 - 1 Máximo Berciano (28')
0 - 2 Jean Greenberg (31')
Jonas Klawitter (52') 1 - 2
Ramon Edlich (79') 2 - 2
2 - 3 Francisco Gatell (84')
Xocru FC Alineación oficial del equipo 'Xocru FC' en el partido 2 - 3 Friki´s Buscan Independencia Alineación oficial del equipo 'Friki´s Buscan Independencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Xocru FC Alineación oficial del equipo 'Xocru FC' en el partido 4 - 0 Friki´s Buscan Independencia Alineación oficial del equipo 'Friki´s Buscan Independencia' en el partido
Tiene mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xocru FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 52 minuts quan Philip Ettenberger va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jonas Klawitter, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ramon Edlich de Xocru va aconseguir igualar el partit al minut 79, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Xocru sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mate Drmić, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Ramon Edlich va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Xocru va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Ramon Edlich va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Rafael Luengo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Xocru estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 30 (Tirita): Passats 30 minuts de joc, en Ramon Edlich de Xocru va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Hannfried Kindermann de Xocru es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Laurentiu Chiritã ocupà el lloc d'en Rafael Luengo al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de Xocru quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Friki´s Buscan Independencia

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 28 minuts, el tirador de faltes del FBI va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Máximo Berciano, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jean Greenberg de FBI l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 31 de partit.
  • 174 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Francisco Gatell va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Xocru. La jugada d'estratègia del FBI per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Máximo Berciano va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Máximo Berciano després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hannfried Kindermann va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ainsley Rodger de FBI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dexter Hackett de FBI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.