Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapo's Team (310600) - Alora (312759) » 320799054: T33/J10/VI

Liga 320799054 Información oficial sobre el partido 320799054 en Hattrick

28.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VI.891 (15209)

Foxlease Alineación oficial del equipo 'Foxlease' en el partido 2 - 1 CD Tenerife" Alineación oficial del equipo 'CD Tenerife"' en el partido
0 - 1 Wilson Itaúna (7')
Danilo Rizzini (22') 1 - 1
Danilo Rizzini (76') 2 - 1
Foxlease Alineación oficial del equipo 'Foxlease' en el partido 2 - 1 CD Tenerife" Alineación oficial del equipo 'CD Tenerife"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Foxlease Alineación oficial del equipo 'Foxlease' en el partido 2 - 0 CD Tenerife" Alineación oficial del equipo 'CD Tenerife"' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foxlease

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Foxlease una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Danilo Rizzini, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 22.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Foxlease s'avançava al marcador al minut 76, després d'un rebot que va caçar en Danilo Rizzini per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Valerio Morbidoni va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Olaf Dubois, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Olaf Dubois va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Foxlease va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Danilo Rizzini en un 1 contra 1 amb el porter Artur Zemski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Danilo Rizzini va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Artur Zemski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Martí Guilabert per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Artur Zemski va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Gian Gastone Sole s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Danilo Rizzini de Foxlease va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Oto Gomes de Foxlease va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Themis Mavrostomos va entrar en el seu lloc.

CD Tenerife"

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Wilson Itaúna va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a TFN.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de TFN va anar a parar a la dreta de l'atac on en Arni Liljanto, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Juan Antonio Quinche van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Leonardo Gerrits a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.