Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inmortals FC (1336128) - LaHoraChanante (1458467) » 320796885: T33/J2/VI

Liga 320796885 Información oficial sobre el partido 320796885 en Hattrick

02.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VI.853 (15171)

san pedro city Alineación oficial del equipo 'san pedro city' en el partido 3 - 3 LaHoraChanante Alineación oficial del equipo 'LaHoraChanante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
san pedro city Alineación oficial del equipo 'san pedro city' en el partido 2 - 1 LaHoraChanante Alineación oficial del equipo 'LaHoraChanante' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,3 % 9,7 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san pedro city

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de pedro. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Thibaut Vignal xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de pedro pel centre va donar un gran resultat: el gol de Przemysław Jakubowicz va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de pedro a 3 - 1. Elco Wesseling va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Thibaut Vignal va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 11, i va passar la pilota a Marco Ponzio, però aquest no va encertar a marcar.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Thibaut Vignal va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a pedro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Przemysław Jakubowicz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Thibaut Vignal va intentar anar-se'n per velocitat al minut 86 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anthony Perronnet de pedro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Loris Piovani de pedro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Omar Campestrini de pedro va abandonar el terreny de joc després de 62 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Loris Piovani va entrar en el seu lloc.

LaHoraChanante

Goles Goles

  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, Lino Olivucci va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per LaHoraChanante en aconseguir el 2 - 1.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 74 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Avelino Fideu Martínez.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip LaHoraChanante va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marek Parkitna va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 40, quan un error defensiu va deixar Marek Parkitna completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florindo Galluccio de LaHoraChanante amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.