Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Concordia (1581774) - Charrueiros F.C (489837) » 320796569: T33/J5/VI

Liga 320796569 Información oficial sobre el partido 320796569 en Hattrick

23.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VI.847 (15165)

Mostoles CD Alineación oficial del equipo 'Mostoles CD' en el partido 1 - 1 reinosa mavericks Alineación oficial del equipo 'reinosa mavericks' en el partido
Dariusz Świtalski (13') 1 - 0
1 - 1 Atalay Mübarek (17')
Mostoles CD Alineación oficial del equipo 'Mostoles CD' en el partido 1 - 1 reinosa mavericks Alineación oficial del equipo 'reinosa mavericks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mostoles CD Alineación oficial del equipo 'Mostoles CD' en el partido 3 - 0 reinosa mavericks Alineación oficial del equipo 'reinosa mavericks' en el partido
Tiene mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostoles CD

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mostoles van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dariusz Świtalski va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Mostoles va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hans van der Waals va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Geppino Zappoli.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a Mostoles per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Isak Høiby, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Asen Moskov va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Geppino Zappoli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 81 per blocar una centrada d'en Isak Høiby va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mostoles.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83, Elmano Nóvoa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Mostoles es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pánfilo Casateita no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mohd Rizalruddin bin Ismail al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Asen Moskov se sentia fresc com una rosa.

reinosa mavericks

Goles Goles

  • 164 Minuto 17 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 17 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de mavericks. Atalay Mübarek el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): mavericks va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Juan Mongascón va quedar-se sol davant el porter Baki Üzeyir, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del mavericks sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Joaquín Fabera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cipriano Verdenosa de mavericks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Atalay Mübarek, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): Joaquín Fabera estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.