Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hafh'drn n'ghft syha'h (1583895) - Los Leones C.F (120927) » 320795325: T33/J2/VI

Liga 320795325 Información oficial sobre el partido 320795325 en Hattrick

02.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VI.825 (15143)

UD Zarza de Granadilla Alineación oficial del equipo 'UD Zarza de Granadilla' en el partido 4 - 0 Gorgoña F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorgoña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Zarza de Granadilla Alineación oficial del equipo 'UD Zarza de Granadilla' en el partido 2 - 1 Gorgoña F.C. Alineación oficial del equipo 'Gorgoña F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Zarza de Granadilla

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a UDZarza va ser Otto Korber.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): UDZarza va augmentar la diferència quan Otto Korber no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Niklas Hallervorden de UDZarza va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a UDZarza i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 80 minuts de joc. Mentre en Attila Lakatos el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Albuin Funtan quasi marca en una jugada assajada de córner que Niklas Hallervorden havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de UDZarza a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mariusz Szpilski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreas Hann de UDZarza es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 62 de partit, quan un jugador de UDZarza, en Fərhad Əmirli, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Gorgoña F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Rafael Márquez va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Tonni Michelsen, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 35 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Ermin Popovič amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.