Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Osenses (1366563) - Rugoja (1336110) » 320793613: T33/J9/VI

Liga 320793613 Información oficial sobre el partido 320793613 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VI.794 (15112)

PerezOsos C.F. Alineación oficial del equipo 'PerezOsos C.F.' en el partido 3 - 2 F.C. Colla Pessigolla Alineación oficial del equipo 'F.C. Colla Pessigolla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PerezOsos C.F. Alineación oficial del equipo 'PerezOsos C.F.' en el partido 5 - 1 F.C. Colla Pessigolla Alineación oficial del equipo 'F.C. Colla Pessigolla' en el partido
Tiene mala suerte 5.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PerezOsos C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 del partit, el jugador Añaterve Tejada Porras de PerezOsos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 109 Minuto 48 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Juan Sánchez es va complicar la vida al minut 48 intentant esquivar Ciro Cutián en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Pessigolla, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al PerezOsos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Alfonso Cangas, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 66.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Passats 83 minuts, Alfonso Cangas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. PerezOsos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Alfonso Cangas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PerezOsos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 el PerezOsos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alfonso Cangas no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Tobías Cordal del PerezOsos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tobías Cordal.

F.C. Colla Pessigolla

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pessigolla va ser finalitzada des de l'esquerra per Ciro Cutián al minut 22. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Manuel Beláustegui després de 27 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jesús Aimar va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): János Karsai quasi marca en una jugada assajada de córner que Manuel Beláustegui havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Jesús Aimar va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pedro Estalrich, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.