Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCBron (1366466) - Fracturados (122961) » 320793031: T33/J3/VI

Liga 320793031 Información oficial sobre el partido 320793031 en Hattrick

09.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VI.784 (15102)

F.C.Big Bud Alineación oficial del equipo 'F.C.Big Bud' en el partido 5 - 1 Fracturados Alineación oficial del equipo 'Fracturados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Big Bud Alineación oficial del equipo 'F.C.Big Bud' en el partido 1 - 1 Fracturados Alineación oficial del equipo 'Fracturados' en el partido
Tiene mucha potra 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,7 % 36,1 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Big Bud

Goles Goles

  • 186 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del F.C.Big. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Óscar de Ana va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 130 Minuto 26 (Gol de falta): Als 26 minuts, Adrià Costafreda va ampliar l'avantatge de F.C.Big amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de F.C.Big eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 59, Blas Armando Borda va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.
  • 139 Minuto 71 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Emanuele Ferlini van servir per superar a l'últim defensor, en Filip Śledziewski. Tot va acabar amb el 4 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de F.C.Big cantant "Emanuele Ferlini selecció!"
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de F.C.Big va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Blas Armando Borda, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Martti Leiner va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ondřej Strašík s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Fracturados

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Markus Rintanen va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Fracturados va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 73 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 65 (Lesión grave): Després de 65 minuts, Fracturados va veure com el seu jugador Albert Estragués havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Leyder Quinchanegüa entraria per ocupar el seu lloc.