Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patranya Team (773276) - Corleone's Team (776843) » 320792937: T33/J8/VI

Liga 320792937 Información oficial sobre el partido 320792937 en Hattrick

14.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VI.782 (15100)

Patranya Team Alineación oficial del equipo 'Patranya Team' en el partido 1 - 2 Corleone's Team Alineación oficial del equipo 'Corleone's Team' en el partido
0 - 1 Aker Bingün (23')
0 - 2 Santeri Pohjaspää (34')
Ief Herijegers (86') 1 - 2
Patranya Team Alineación oficial del equipo 'Patranya Team' en el partido 1 - 2 Corleone's Team Alineación oficial del equipo 'Corleone's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patranya Team Alineación oficial del equipo 'Patranya Team' en el partido 2 - 1 Corleone's Team Alineación oficial del equipo 'Corleone's Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,2 % 9,8 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patranya Team

Goles Goles

  • 104 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Patranya al minut 86. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Ief Herijegers va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Ildo Cantero va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Patranya va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ief Herijegers la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de İsmail Başarı no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Tommy Lindby no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Al minut 67, Guido Murteira de Patranya va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Ildo Cantero, de Patranya, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Pedro Manuel Guirarte el va substituir.

Corleone's Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, Corleones es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Aker Bingün es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Santeri Pohjaspää, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Aker Bingün va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Semblava que Aksel Jürgensen s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.