Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MISLATA.C.F. (1456548) - los mojoncillos (995712) » 320792887: T33/J9/VI

Liga 320792887 Información oficial sobre el partido 320792887 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VI.781 (15099)

MISLATA.C.F. Alineación oficial del equipo 'MISLATA.C.F.' en el partido 5 - 0 los conquistadores de badajoz Alineación oficial del equipo 'los conquistadores de badajoz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
MISLATA.C.F. Alineación oficial del equipo 'MISLATA.C.F.' en el partido 5 - 1 los conquistadores de badajoz Alineación oficial del equipo 'los conquistadores de badajoz' en el partido
Tiene un resultado normal 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MISLATA.C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Alex Bak va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de MISLATA.C.F..
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antti Tullinen va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Matei Theodorescu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): MISLATA.C.F. va augmentar la diferència quan Joseph Morin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jaakko Koskelin es va introduir dins la defensa central al minut 65, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Sebastià Sans de MISLATA.C.F. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Joseph Morin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Matei Theodorescu.

los conquistadores de badajoz

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Iwan Schulp quasi redueix la diferència al marcador al minut 72, però una gran estirada d'en Tancredo Bethencourt va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 254 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Enric Roura no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Mike Steigerwald de conquistadores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): Iwan Schulp no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.