Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Pájaro Loco (30855) - CARLINOS FC (308884) » 320792092: T33/J5/VI

Liga 320792092 Información oficial sobre el partido 320792092 en Hattrick

23.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VI.767 (15085)

C.D.Pájaro Loco Alineación oficial del equipo 'C.D.Pájaro Loco' en el partido 3 - 2 Atlètico Cannonieri Alineación oficial del equipo 'Atlètico Cannonieri' en el partido
Gaspar Florença (44') 1 - 0
1 - 1 Gustaw Krawczyk (44')
Bonifacy Fijołek (50') 2 - 1
Ahmad Al-Hana (64') 3 - 1
3 - 2 Florian Gofron (65')
C.D.Pájaro Loco Alineación oficial del equipo 'C.D.Pájaro Loco' en el partido 3 - 2 Atlètico Cannonieri Alineación oficial del equipo 'Atlètico Cannonieri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.D.Pájaro Loco Alineación oficial del equipo 'C.D.Pájaro Loco' en el partido 5 - 1 Atlètico Cannonieri Alineación oficial del equipo 'Atlètico Cannonieri' en el partido
Tiene mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Pájaro Loco

Goles Goles

  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 44 en Gismar Krauße va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Gaspar Florença podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): C.D.Pájaro va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 50 Bonifacy Fijołek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ahmad Al-Hana es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): C.D.Pájaro va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Assaf Srour va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Søren Morris.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Assaf Srour va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.D.Pájaro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Assaf Srour. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gismar Krauße de C.D.Pájaro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlètico Cannonieri

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gustaw Krawczyk per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Cannonieri va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Florian Gofron va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Wolframm Sieben va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Diego Núñez Chacón va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Núñez Chacón de Cannonieri es va guanyar la targeta groga merescudament.