Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reus Deportiu. (1367584) - Catalunya (31032) » 320790642: T33/J8/VI

Liga 320790642 Información oficial sobre el partido 320790642 en Hattrick

14.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VI.741 (15059)

Reus Deportiu. Alineación oficial del equipo 'Reus Deportiu.' en el partido 2 - 0 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
Froila Forcades (22') 1 - 0
Otger Guardiola (42') 2 - 0
Reus Deportiu. Alineación oficial del equipo 'Reus Deportiu.' en el partido 2 - 0 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reus Deportiu. Alineación oficial del equipo 'Reus Deportiu.' en el partido 3 - 0 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reus Deportiu.

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 22 gràcies a la jugada de Froila Forcades, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Enzo Embracher va treure un córner llarg cap al segon pal que en Otger Guardiola, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Wilhelm Rudy es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 235 Minuto 61 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Frederic Guinovart gairebé marca per a Reus. al minut 61 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Víctor Moragas al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Wilhelm Rudy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Catalunya. La jugada d'estratègia del Reus. per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Quim Beneyto va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Wilhelm Rudy va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Tomer Shteken rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andreas Berntsen.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Aksel Thorninger que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Catalunya

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Catalunya va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Cristian Surugiu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Catalunya, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Daniel Chalela va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Catalunya va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Spaziani va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Miguel Erbiti no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.