Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ordes C.F. (1367386) - La Mejor (992819) » 320788839: T33/J5/VI

Liga 320788839 Información oficial sobre el partido 320788839 en Hattrick

23.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VI.709 (15027)

Pontedeume C.F. Alineación oficial del equipo 'Pontedeume C.F.' en el partido 1 - 0 La Mejor Alineación oficial del equipo 'La Mejor' en el partido
Pedro Souto (75') 1 - 0
Pontedeume C.F. Alineación oficial del equipo 'Pontedeume C.F.' en el partido 1 - 0 La Mejor Alineación oficial del equipo 'La Mejor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pontedeume C.F. Alineación oficial del equipo 'Pontedeume C.F.' en el partido 2 - 0 La Mejor Alineación oficial del equipo 'La Mejor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pontedeume C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pedro Souto ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pontedeume es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Díaz va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Ronaldo Pulido va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Cassià Flavià del Pontedeume ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

La Mejor

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mejor va anar a parar a la dreta de l'atac on en Christophe Blain, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Mejor van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 62, però el xut de Christophe Blain des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yves Claessens de Mejor es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yves Claessens es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Yan Kushlyk de Mejor es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): En Christophe Blain va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Yan Kushlyk ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.