Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Biolocos (1584273) - Unos niños grandes (773514) » 320788532: T33/J9/VI

Liga 320788532 Información oficial sobre el partido 320788532 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VI.703 (15021)

josean team Alineación oficial del equipo 'josean team' en el partido 5 - 3 Unos niños grandes Alineación oficial del equipo 'Unos niños grandes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
josean team Alineación oficial del equipo 'josean team' en el partido 2 - 2 Unos niños grandes Alineación oficial del equipo 'Unos niños grandes' en el partido
Tiene bastante suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

josean team

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 del partit, el jugador Haraldo Álvaro de josean va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Murat Karahan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de josean.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Haraldo Álvaro, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 120 Minuto 73 (Gol de falta): El 4 - 3 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Murat Karahan al minut 73, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al josean i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip josean va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Haraldo Álvaro va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Haraldo Álvaro va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Dāvids Zilpaušs va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Ekkehard Mangelsdorff del josean ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ville-Markus Rutonen de josean amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Patric Fridstrand de josean va abandonar el terreny de joc després de 27 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alibek Salikhov va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Nemanja Vujasinović es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gérald Nicodème.

Unos niños grandes

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, grandes es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Arseni Albiñana es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Paris Musser va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 en Bazyli Wnętrzak va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Yavuz Selim Tağay va estar a punt de posar per davant a grandes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Mancier va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Joseph Leid va sortir coix del terreny de joc, substituït per Paris Musser. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.