Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

magaclub (48176) - Pesca Sub Team! (491420) » 320787119: T33/J10/VI

Liga 320787119 Información oficial sobre el partido 320787119 en Hattrick

28.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VI.678 (14996)

magaclub Alineación oficial del equipo 'magaclub' en el partido 2 - 3 Sant Feliu del Racó Alineación oficial del equipo 'Sant Feliu del Racó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
magaclub Alineación oficial del equipo 'magaclub' en el partido 1 - 2 Sant Feliu del Racó Alineación oficial del equipo 'Sant Feliu del Racó' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,1 % 49,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

magaclub

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Anatael Barbón sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tim Hartflod que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): magaclub va reduir el marcador al minut 81 a 2 - 3 quan José Alberto Avilés va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dominik Śledziewski va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Shalom Katz.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Alessandro Badocchi de magaclub va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sixto Villamayor va prendre el seu rol al minut 82.

Sant Feliu del Racó

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Samel Kosal marqués l'empat. Al minut 30 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb 52 minuts jugats, Ünal Battal de Feliu va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Feliu per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 64. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Samel Kosal. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Sylvain Essers de Feliu, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Ünal Battal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Feliu la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raigardas Veliutičius. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Drumont de Feliu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ricardo Drumont de Feliu per doble groga al minut 79.